Welkom op mijn blog, The Blonde Tales, het lijkt er op dat je op de 'about me' pagina beland bent. Je wilt dus meer weten over de persoon achter deze blog, ah fijn, mjn naam is Merel en ik ben 16 jaar. Op 21 maart wordt ik 17 en ik ben dus (voor de snelle rekenaars onder ons) geboren in 1997. Ik woon in een klein dorpje vlakbij Alkmaar. Ik doe fanatiek aan dansen, en heb een supergezellig team. Mijn verdere hobby's zijn tekenen en fotograferen. Bloggen is één van mijn nieuwe hobby's geworden en ik beleef er erg veel plezier aan! Misschien kan het bloggen me wat goede kansen bieden en wie weet waar ik over een paar jaar sta! We gaan het zien. 

Ik heb mijn header zelf gemaakt en verder maak ik alle foto's op mijn blog zelf, ik gebruik daar twee camera's voor ; een Nikon D1600 en een pocketcamera, een Canon powershot A2400. Als ik foto's gebruik die ik niet zelf gemaakt heb, vermeld ik altijd de bron . Wil je nog meer over mij weten ? Voel je vrij om te mailen ; theblondetales@hotmail.com is mijn e-mail . 

2 comments:

 1. Haha super leuk, ik ben op 28 maart jarig, wel verschil natuurlijk duh! En ik word ook geen 17 maar 12 haha (waarom dan leuk?? maar ja) Super leuk dat je mijn blog wilde volgen! (of was het voor de followback? :-) grapje! Je hebt een leuk blog!
  Heel veel liefs! Evelijn
  Liveandlovepeople.weebly.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto!
  http://goldenstorm.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor alle lieve reacties, they make my day!