maandag 7 april 2014

Posted by jinson on 4/07/2014 3 comments
Dit artikel is niet gesponsord. 

Ik kreeg afgelopen week van een van de PR-bureaus waar ik op de perslijst sta een newsflash over de nieuwste tassen van Marks & Spencer (Brits warenhuis, dat nu in Nederland gevestigd is in Den Haag en Amsterdam) . Ik werd meteen verliefd op een aantal modellen, hieronder vind je de foto's en prijzen van mijn favorieten uit de collectie, kijk je mee? '

Deze floral clutch vind ik echt geweldig voor de zomer, ik ben gróót fan van clutches, (zie mijn alle eerste outfitpost met leopard clutch) . Hij kost €36,95 wat best prijzig is, maar ik ben zeker bereid om het er voor neer te leggen. 
Om deze simpele zilveren clutch te bemachtigen , zul je €31,95 moeten neertellen. Ik vind het een leuke metallic clutch, die goed aansluit bij de hele metallic trend , nou ben ik normaal niet zo'n persoon die alle trends op de voet volgt, soms een beetje meepikken is best leuk!
Deze crossbody bag met gaatjes is een echte festival / zomerbestemming musthave en kost je €36,95.
Deze schoudertas vind ik geweldig! Een echt Merel-item , ik ben verliefd op het kleurtje en het patroon is ook echt super schattig. Dit exemplaar is het duurste van de vier, en kost je €43,95.

Welke tas is jouw favoriet, en met welke zou je nog niet dood gevonden willen worden? 

Liefs, Merel

Al het beeld materiaal komt van de zelfde bron; Marks&Spencer . Dit is tevens het officiële verkoop punt van deze items . 

3 comments:

Bedankt voor alle lieve reacties, they make my day!