zondag 25 augustus 2013

Posted by jinson on 8/25/2013 8 comments
Hoi hoi!

Afgelopen week ben ik met een goede vriendin old school op tienertour geweest, dat houd in dat je voor een klein bedrag 3 dagen onbeperkt kan reizen. We hadden gekozen om eerst een dagje naar Amsterdam / Zaandam te gaan, daarna een dagje Nijmegen en als laatste een dagje Maastricht. We hebben natuurlijk flink geshopt, en hier laat ik jullie een paar dingen zien!Bij de primark kocht ik dit armbandje voor maar een euro, echt een koopje dus!
Bij diezelfde Primark haalde ik ook nog dit Football shirt (van de kinderafdeling) en dit donker blauwe blousje. 


Deze komt bij de claires vandaan, een beetje hipster, maar wel heel leuk . 


Bij de Sting scoorde ik dit lichtroze mohair truitje, het is superzacht , en valt wat oversized voor me, maar dat vind ik juist wel mooi staan!


In de sale van de NewYorker in Amsterdam vond ik dit basic t-shirtje , en die vond ik nog wel handig voor erbij. Bij de Vero Moda in Nijmegen kocht ik dit jasje en deze gave nep leren broek. 


In een schattig boetiekje in Maastricht kocht ik dit donkergroene colbert , 


En in die zelfde stad kocht ik bij Hollister dit gestreepte shirtje , waar ik overigens ook nog gevraagd werd om te werken, helaas dat Maastricht nogal ver is vanaf het verre noorden!


In de steps in Amsterdam kocht ook nog dit jurkje voor een bruiloft , dit is overigens niet mijn foto , ik heb hem hier vandaan. 


Wat vind jij het leukste ? 

Liefs, Merel

PS. Voor vragen of opmerkingen kan je me mailen naar ; theblondetales@hotmail.comCategories: , ,

8 comments:

Bedankt voor alle lieve reacties, they make my day!